Binnen onze vereniging zijn diverse mensen bezig om de lopende en bijzondere zaken in goede banen te leiden. Hieronder vind u de taakomschrijvingen.

De bibliothecaris

De bibliothecaris zorgt voor het beheer van de bladmuziek. Daarnaast worden de gezongen nummers in een archief opgeslagen in een archief (ook digitaal), met het jaartal van de uitvoering, de soort muziek, de eventuele orkest- en solopartijen en in welke taal het stuk gezongen is.

De koormeester

De koormeester is verantwoordelijk voor de opstelling van het koor tijdens een optreden. Bij grote concerten bepaalt de koormeester hoe en opo welk moment het koor oploopt en plaatsneemt.

De lief- en leedcommissie

Het bestuur en de leden willen graag op de hoogte worden gehouden van het wel en wee van de leden. Het doel van de lief- en leedcommissie is het geven van acte de présence bij ziekte, ziekenhuisopname, jubileum, geboorte, huwelijk en andere blijde of droevige gebeurtenissen.

De podiumcommissie

De podiumcommissie staat steeds weer klaar om alles rondom de concerten en de repetities van het koor in goede banen te leiden.  Deze commissie heeft tot taak om bij optredens de op- en afbouw te verzorgen van de podia. Daarvoor heeft zij de beschikking over een in eigen beheer gemaakt podium, dat plaats biedt aan maximaal 131 volwassenen. In principe geschikt voor de Oude kerk in Barneveld, maar met wat aanpassingen ook in te zetten bij andere optredens. Tevens is het koor mede-eigenaar van een ander podium voor uitvoeringen in de Bethelkerk te Barneveld.

Beheerder kledingdepot

De koorleden dragen tijdens een uitvoering koorkleding. De dames gaan in een lange zwarte rok met een zwarte blouse. De heren dragen een zwart kostuum met een wit overhemd. De bijpassende accessoires verschillen per uitvoering. De kleding voor nieuwe leden verzorgt de beheerder van het kledingdepot. Ook eventuele reparaties of maataanpassingen worden in overleg met haar geregeld.