Welkom bij Soli Laus Deo

Soli Laus Deo is een koor waarin mensen met veel plezier zingen. Het doel is om de Bijbelse boodschap door onze zang uit te dragen.

Ieder jaar geven we een aantal uitvoeringen, bijvoorbeeld rond Kerst of Pasen.  Regelmatig geven we ook een groot concert, dit is dan vaak in de Oude Kerk  te Barneveld.

Naast de koorzang is daarbij altijd orgel en piano begeleiding te horen. Een dwarsfluit, viool of ander instrument maakt voor ons een concert tot een muzikaal feestje!!

Ook treden we op in verzorgings- en verpleeghuizen. We vinden het daarnaast ook leuk om op uitnodiging van andere koren mee te werken aan concerten.

Ons Hervormd gemengd koor telt tussen de 45 en 50 leden.

Nieuwe leden blijven zeker welkom, in alle stemgroepen. Een aanvulling op de bestaande stemgroepen is van belang voor een evenwichtige stemverhouding.

We zien u graag een keer om vrijblijvend de sfeer te proeven en mee te maken hoe een repetitie bij Soli Laus Deo vorm krijgt.

Iedere dinsdagavond van 20 – 22 uur repeteren we in Gebouw Rehoboth, Gasthuisstraat 5 te Barnveld. Sinds september 2016 is onze dirigent: Ton Burgering.

VAN HARTE WELKOM!!!

Kijk ook op onze facebookpagina; https://www.facebook.com/solilausdeo/

 

 

Concert Agenda.

  • di
    12
    dec
    2023

    7:00 pmZorgcentrum Huis in de Wei te Scherpenzeel